Downsyndroom

Recent was het ziekenhuis uit Ede in het nieuws. nike pas cher tn requin pas cher Verdrietig is het om te constateren dat kinderen met het Syndroom van down in vele ogen geen toekomst perspectief hebben. Nike Air Max 2017 Dames zwart goedkoop air max 2017 Gelukkig weten wij wel anders. fjällräven kånken Klassiska fjallraven kanken backpack outlet Onze dochter Laurene van bijna 8 jaar oud is een vrolijke lieve meid en de jongste in een gezin van 6 kinderen. Scarpe Nike Store nike air max 2016 goedkoop Wanneer u Stichting Downsyndroom wil steunen kunt u een bijdrage overmaken op de rekeningnummer 1651723 bij de ING of op nummer 36.71.08.445 bij de Rabobank, Fjallraven Kanken Classic beide ten name van de Stichting Downsyndroom te Meppel.

Comments

comments

This entry was posted in persoonlijk and tagged , . Bookmark the permalink.