En u?

Afgelopen dagen zijn wij opgeschrikt door het verdrietige bericht dat er bij een bedrijfsongeval in Ooltgensplaat een tweetal medewerkers van een bedrijf uit onze gemeente zijn overleden. Hierbij wil ik de familie’s en de collega’s van deze twee jonge monteurs condoleren met dit enorme verlies. Het gevoel dat dan door je lichaam gaat is niet in woorden uit te drukken. Nike Air Max 2017 Heren Deze medewerkers zijn ‘s morgens naar hun werk gegaan en hebben hun dagtaak aangevangen hierbij niet wetend dat deze dag de dag was dat zij sterven moesten. Mag ik u wat vragen? En deze vraag geldt niet in de minste plaats ook voor mij. Nike Pas Cher Ben ik (en bent u) bereidt om uw Schepper en God te ontmoeten? U en ik die beide nog in leven zijn en nog genadetijd ontvangen. Nike Air Max 2017 Heren Misschien vraagt u zich af: Wat moet ik dan doen? Lees de Bijbel. Deze heeft de Heere ons geschonken en in Zijn Woord mogen we lezen en vernemen dat wij met al onze zorgen, verdriet en problemen bij Hem mogen aankloppen. nike goedkoop Wanneer we de Heere Jezus vragen om vergeving van onze zonden dan wil Hij ons dat schenken. air max pas cher Wat moet ik dan doen is uw vraag? Bid en onderzoek Gods Woord en zeg maar gerust dat je niet bidden kunt. mochilas kanken baratas Hij zal u helpen en de weg wijzen.

Comments

comments

This entry was posted in persoonlijk. Bookmark the permalink.