Nationale monumentendag 14 september 2013 bij den Olden Florus in Terschuur

Op 14 september is het nationale monumentendag en zullen wij (Edwin, Tjalling en ondergetekende) weer bij de molen ‘den Olden Florus’ in Terschuur present zijn. Wij willen onze radiohobby dan weer aan een ieder laten zien. De relatie met de molen is een aantal jaren geleden gelegd. Er was mij gevraagd of ik mee wilde doen aan de molendag in Ermelo. Waarom zullen we het ver gaan zoeken terwijl er in onze mooie buurplaats een molen aanwezig is. Na contact met de molenaars en de eigenaar hebben wij als zendamateurs nu al een aantal keren samen met het molenteam genoten van geweldige dagen. Ook dit jaar is het de verwachting dat het weer een heel spektakel wordt. U bent hiervoor allen uitgenodigd. Momenteel worden er sponsors gezocht voor een springkussen voor de kleine molenaartjes in spé of misschien wel potentiele radiozendamateurtjes. Schrijf in de agenda: 14 september en kom kijken op de Stoutenburgerlaan in Terschuur.

Dit bericht is geplaatst in hamradio. Bookmark de permalink.