Reclame: Nuon partner van de zon!

Geweldig wat ik vanmiddag op de radio in de reclame hoorde. Er werd gemeld dat Nuon een partner is van de zon. Wanneer je dan rustig naar huis rijdt op een mooie dag als vandaag dan kun je je gedachten rustig zijn beloop laten. Dat heb ik dan ook gedaan. Tijdens dit nadenken flitste het door mijn gedachte: Wonderlijk dat God in de eeuwigheid al besloten had om de mens 6 werkdagen te geven en 1 rustdag namelijk de Zondag. In mijn gedachte komt het scheppingsverhaal welk beschreven is in Genesis voor ogen en dan te mogen opmerken dat God het goed heeft gedacht om ons mensen 1 dag te schenken waar wij energie op mogen doen. Waar wij niet hoeven te werken en waar wij krachten mogen opdoen om de komende werkweek weer te kunnen aanvangen en waar we mogen rusten na gedane arbeid. Elke zondag staan de kerkdeuren open en mogen de batterijen opgeladen worden en krijgt iedereen gelegenheid om te horen hoe God rechtvaardig, maar ook liefdevol is. We mogen horen dat de Heere Jezus Christus naar deze aarde is gekomen om voor alle zonden die wij doen te lijden. Vrienden, bekenden en overige lezers. Wees niet dwaas door te denken dat je zelf de batterijen kunt opladen, maar vraag aan God of Hij ook jouw zonden wil vergeven dan mag je weten dat je batterijen zijn opgeladen en krijg je energie van eeuwigheidswaarde. Nuon bedankt voor deze waardevolle boodschap. Inderdaad zonder zon geen energie.

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.