In de shit

Vanavond lees ik op de website van 112barneveld (hiermee voldoe ik meteen aan bronvermelding ;-)):

BARNEVELD – De politie heeft vrijdagavond en na middernacht een grote alcohol / verkeerscontrole gehouden rondom het muziekfeest ”Mestpop” in de Mercuriushal.

Dit doet mij denken aan een uitspraak van een inmiddels uitgerangeerde manager bij KPN die de uitspraak deed. Wanneer the shit hits the fan. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar moest wel lachen toen ik de uitspraak hoorde.  Normaliter wil volgens mij niemand in de shit zitten, maar in Barneveld presteren ze het toch maar. Ja wat moet je ook wanneer je niets beters hebt te doen. Volgens mij hebben ze er op andere plekken in het land een leukere variant hiervan namelijk Swientje tikken.

Bekijk de afbeelding op ware grootte

Ik heb echter nooit geweten dat je hiermee alcohol kan creëren.Dit zal echter schijnbaar wel kunnen want er is een alcoholcontrole geweest. Het artikel gaf niet weer of de alcohol ‘goed’ was en met welk percentage.In het eierdorp Toktokcity (oftewel Barneveld) had ik eerder een variant van advocaatpop of tokkelroom pop of misschien nog beter eierpop verwacht. Graag wil ik wel weten wat hier leuk aan is. Ik verwacht dat het wel een stel schreeuwende varkens op het podium zijn geweest.

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.