Mijn eerste blog

Gisteren toen ik op weg was naar huis had ik de radio aan en hoorde tot mijn grote verbazing dat er een knol was verkocht waarvoor ongeveer 15 miljoen euro zou zijn betaald. Toen de verslaggever de naam van het paard noemde dacht ik het moet niet gekker worden. Een paard met de naam total loss voor zoveel geld verkopen. Meteen schoot het door mij heen: Hoeveel zou een onsje paardenrookvlees in de supermarkt nu moeten gaan opbrengen. In deze economisch magere tijden is dat natuurlijk een aanslag op je portemonee. Trouwens tot slot is het misschien nog leuk om te vermelden, maar ik heb een portemonee van uienleer. Elke keer als ik hem pak kan ik wel janken. Het blijkt dat het paard i.p.v. totall los genoemd wordt totilas. Ook wel een moeilijke naam. Waarom niet gewoon PUK.

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.