Autobedrijf Florijn:”Laat uw stem niet verloren gaan!

Wanneer u uw stem verloren laat gaan wordt het zo stil en horen we niets meer van u. Ook moeten dan weer vele mensen helpen zoeken naar uw verloren stem. Communicatie wordt dan wel erg lastig. Maar nu ter zake. Een bekend gezegde is: Goede wijn behoeft geen krans. De betekenis van deze uitspraak “goede wijn behoeft geen krans” (een krans van druivenbladeren duidde vroeger wel de herberg aan waar wijn verkocht werd) goede waar behoeft niet aangeprezen te worden; Wanneer u een klantvriendelijk en betrouwbaar adres zoekt voor uw geliefde auto bent u bij Autobedrijf Florijn te Terschuur aan het juiste adres. Om uw tevredenheid kenbaar te maken kunt u stemmen voor het autobedrijf van het jaar.

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.