Nieuws

Nieuws is per definitie altijd oud. Het is al gebeurd. Je kunt ook iets nieuws krijgen en dat kun je op meerdere manieren uitleggen. Bijvoorbeeld een kadootje of iets dergelijks. We krijgen allemaal elke dag wat nieuws. De één wat meer dan de ander, maar iedereen krijgt het. We krijgen nieuws vanuit de krant, radio of TV. Ook is er natuurlijk het beroemde en beruchte “bep”circuit. Iedereen is altijd bezig met nieuws. Een paar regels hiervoor schreef ik ‘een kadootje of iets dergelijks. Nu is iets ook weer zo’n woord. Iets kan betekenen wat kleins, maar iets kan ook gerust een groot object zijn. Met woorden spelen is één van mijn favoriete bezigheden. Velen die regelmatig luisteren op 145.7875 Mhz of op de D-star frequenties zijn hier al op bedacht. Het is altijd leuk om iets nieuws te verzinnen en een ander scherp te houden met de woordspelingen die er mogelijk zijn. Nogmaals wil ik jullie vragen niet al te veel aandacht meer te geven aan nieuws. Veelal is dit een verkeerde benaming en moet dit ouds zijn. Nieuws is pas echt iets wanneer het iets nieuws is. Het is anders veelal oude wijn in nieuwe zakken. Of zit er veel nieuwe wijn in oude zakken. Oh, ja zakken kun je voor de diploma.

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.